Als jonge, ondernemende duizendpoot besloot Peter Ceyssens om in 2007 z’n droom en passie na te jagen en z’n eigen bouwbedrijf op te richten. Hij spitste zich al vanaf het prille begin toe op ruwbouw –en verbouwingswerken, die hij met veel precisie en in nauw overleg met de bouwheer en de architect uitvoerde om zo z’n steentje te kunnen bijdragen aan een droom(t)huis voor z’n klanten.Al heel snel voelde Peter de behoefte om het bedrijf uit te breiden met nieuwe, enthousiaste mensen én nieuwe activiteiten. Het team begon zich onder andere toe te leggen op het plaatsen en herstellen van daken en Ceyssens bouw & dak bvba was geboren.

 

Vandaag de dag onderscheidt Ceyssens bouw & dak zich van anderen door een volledige service te leveren, gaande van ruwbouw, tot het plaatsen van ramen en het bouwen van staal –en houtconstructies voor zowel privéwoningen als grotere projecten. En, als ambitieuze ondernemers blijven zij zich ook steeds bijscholen en staan zij open voor de feedback van andere professionals om zo aan de noden van iedere klant te voldoen. 

Kortom, bij Ceyssens bouw & dak kan u terecht voor kwaliteit, een persoonlijke aanpak en een zorgeloze begeleiding van plan tot dak!